Udlejningslejligheder lige nu: 5

Månedlig indtjening: +12.000 kr.

Samlet indtjening: +300.000 kroner kr.

Lær ejendomsinvestering med Danmarks #1 bog om emnet

 • Sikker investering med op til 15 % afkast
 • Både relevant for selskaber og private
 • For dig, der vil investere - ikke spekulere

Tjen 15 gange mere end du får i rente i banken. Hvert år.


Investorpakken

Med Investorpakken får du:

 • - Den fulde bog om Ejendomsinvestering i din indbakke om 2 minutter - og afsendt til din postkasse samme dag (Værdi: 595 kr.)
 • - Udkast til lejekontrakt (Værdi: 995 kr.)
 • - Excel Cheatsheet til afkastberegning (Værdi: 1.500 kr.)
895 Kr.

Bogen (E-bog + Fysisk)

Med Bogen Ejendomsinvestering får du:

 • - Bogen om Ejendomsinvestering leveret til indbakken om 5 minutter. Din fysiske bog sendes lige til postkassen sammen dag som bestilling.
595 Kr.

Eksempel på faktisk ejendomsinvestering

Sådan ser et regnestykke ud for en faktisk ejendomsinvestering. Lejligheden i 4800 blev købt i juli 2015.


 • Købspris
  335.000 kroner
 • Finansieret beløb
  200.000 kroner

 • Månedlig leje
  3.900 kroner
 • Månedlige udgifter
  800 kroner
 • Rentebetaling pr. måned
  500 kroner

 • Profit per år:
  24.500 kroner
 • Overskud efter 10 år uden værdistigning
  245.000 kroner
 • Overskud efter 10 år med værdistigning
  395.000 kroner

 • Årligt afkast af investering u/ stigning
  16 %
 • Afkast af investering over 10 år m/ stigning
  260 %

Mere end en bog - Det får du med Investorpakken

Investorpakken

 • Bogen om Ejendomsinvestering (værdi: 595 kroner)

  Den fulde version af bogen om Ejendomsinvestering leveret til din indbakke om 5 minutter. Leveres både som PDF og fysisk eksemplar.

 • Skabelon til lejekontrakt (værdi: 995 kroner)

  En god lejekontrakt minimerer dit løbende arbejde med din investering som udlejer og sikrer dig bedst muligt mod en dårlig lejer. Især § 11 er vigtig.

 • Excel-ark til udregning af investeringsafkast (værdi: 1.500 kroner)

  Med vores Excel-cheatsheet kan du nemt og hurtigt udregne, om din investering er god nok og hvilket afkast, den giver dig. Brug 2 minutter på hver lejlighed og få afkasttal.

Bogen

 • Bogen om Ejendomsinvestering (værdi: 595 kroner)

  Den fulde version af bogen om Ejendomsinvestering leveret til din indbakke om 5 minutter. Du får både bogen som PDF i din indbakke og som fysisk eksemplar i postkassen efter et par dage. Afsendes med Post Danmark.

Sådan finder du en bolig, du tjener penge på


Hvad du kigger efter i ejerforeningen

Den rigtige ejerforening er essentiel for din investering. Vi leder efter en billig og veldrevet ejerforening uden store investeringer i sigte. Se kriterierne for ejerforeningerne i bogen.

Hvor i landet investering (ikke) giver mening

I det meste af Danmark giver ejendomsinvestering ikke mening, hvis du ønsker at tjene penge på driften. Vi ser på undtagelserne til reglen - hvor du kan investere dine penge og forvente afkast.

Fra 1 til 2 værelser

En 2-værelseslejlighed er at foretrække fordi den er nemmere at leje ud. Men nogle gange kan du købe en 1-værelses og omdanne den. Vi ser på muligheder og økonomien i omdannelse.

Istandsættelse ved køb af lejligheden

Vi sigter efter lejligheder, der ikke kræver umiddelbar istandsættelse - men hvis det er nødvendigt medtager vi det i regnskabet og medtager det derfor også i bogen om ejendomsinvestering.

Sådan finder du hurtigt en god lejer


Hvem er den gode lejer?

Skal du have familien, den kvindelige studerende eller den enlige mand? Vi ser på hvad den gode lejer er og hvad du kan kigge efter, når du slår din lejlighed op til leje.

Sådan får du 30 henvendelser på 2 dage (i Nykøbing Falster)

Ved brug af de rigtige portaler og muligheder kan du lynhurtigt få en venteliste af lejere, der er klar til at sende første huslejebetaling ind på din bankkonto. Vi viser hvordan.

Udlejning med AirBnB

Udlejning i dag behøver ikke at være med den samme lejer, der betaler husleje til dit selskab. AirBnB, Wimdu og andre boligportaler er også en spændende mulighed, du skal kende.

Fremvisning og valg af lejer

Sidste skridt er fremvisning af din ejendomsinvestering til potentielle lejere. Vi giver gode tips efter hvad du som udlejer skal kigge efter i dine lejere til fremvisningen.

Juraen i din investering


Boligadvokat, skøde og tinglysning

Når du køber fast ejendom i Danmark skal du kende til begreber som skøde, tinglysning og købsaftale. Vi guider dig igennem de juridiske fælder og sikrer et godt køb.

Lejekontrakten - herunder huslejestigning

Lejekontrakten er i praksis det vigtigste dokument i din ejendomsinvestering. Det er her, du sikrer lejen stiger med dine udgifter og at lejeren foretager vedligeholdelse.

Tidsbegrænset leje og fremleje

Som alternativ til en almindelig lejekontrakt har du mulighed for at lave tidsbegrænsede lejekontrakter og endda fremlejekontrakter. Vi guider fordele og ulemper.

Indflytnings- og udflytningscheck

Efter den nye lejelov fra juni 2015 skal du som udlejer foretage et indflytningscheck og et udflytningscheck med dine lejere. Vi guider og giver dig en skabelon, du kan bruge.

Sådan får du den bedste finansiering


Realkreditlån og banklån

Almindelig finansiering kommer i form af realkreditlån og banklån. God finansiering med lave renter og gebyrer giver dig det bedst mulige afkast af din investering.

Brug af eksisterende friværdi

Mange danskere har en stor formue gemt i deres hus. Du kan omlægge dine lån og frigøre friværdi med et realkreditlån til investering i flere lejligheder.

Sælgerpantebreve og pantebrevslån

Som alternativ til almindelig finansiering har du mulighed for at optage pantebrevslån eller lade sælger finansiere købet med sælgerpantebrev.

Tips til at få lånet

Hvor god en finansiering du får afhænger i sidste ende af, hvor meget banken tror på din forretning. Få gode tips til at få det bedst mulige lån godkendt.

SKAT - Og hvordan du indretter dig bedst


Køb i selskab vs. køb i privat regi

Har du lige nu midler stående i et selskab skal du overveje, om du skal investere i fast ejendom for selskabets penge - eller trække ud til privat investering.

VSO vs. KAO

Som privat har du mulighed for at vælge mellem almindelig beskatning med bundfradrag, Virksomhedsskatteordningen og Kapitalafkastordningen. Vi viser den bedste.

Selskabsskat

Vælger du at investere i et selskab betaler du alene selskabsskat. Vi guider dig igennem reglerne og kommer med udregningseksempler.

Fradrag for løbende udgifter og skatteminimering

Uanset om du vælger at investere i selskab eller privat har du mulighed for at fradrage dine løbende udgifter og i det hele taget minimere din skattebetaling.

Pris: 600 kr. - Du tjener det hjem på 1 uge når du er i gang.

Det er svært at prissætte en bog efter værdi. Hvad er en skønlitterær bog og en god historie værd?

Det er nemmere med en bog om investering, for du tjener penge på at følge den metode, jeg beskriver og selv sværger til.

Faktisk tjener du prisen på bogen - de 600 kroner - hjem på din første uge som ejendomsinvestor. Så er der 51 uger tilbage bare i dét år, hvor du tjener penge.

Med investering i fast ejendom har du mulighed for at vækste din formue markant. 600 kroner i modsvarende investering er en billig pris, når dit alternativ er et dyrt seminar eller timeregninger fra advokater, revisorer og andre investorer.

Bogen er prisen værd og meget mere til, hvis du har planer om købe og investere i fast ejendom - og det kan ligge i din indbakke om få minutter.

Forfatter: Halfdan Timm


Halfdan Timm hjælper til daglig nogle af Danmarks mest kendte virksomheder med deres online markedsføring, er ba.jur. og solgte i 2015 virksomheden JUF.dk ApS, han var direktør og stifter af. Han investerer i lejligheder for at opnå et afkast på driften med værdistigning som eventuel, men ikke nødvendig, bonus.

Forfatter: Matias Holland Christensen


Matias Holland Christensen er til daglig ejendomsmægler hos Danbolig Frederiksberg. Udover sit virke som ejendomsmægler har han været involveret i flere virksomheder og investerer selv i fast ejendom i Københavns-området.

Bidragsyder indenfor realkreditlån: Martin Riedel


Martin Riedel har tidligere været ansat ved Danske Bank i London og arbejder i dag som realkreditrådgiver for danske boligkøbere. Martin Riedel bidrager med kapitel om at omlægge eksisterende lån og derved anvende friværdi til ejendomsinvestering.

Bidragsyder indenfor jura: Advokat Jesper Krogh Støttrup


Jesper Krogh Støttrup er advokat & partner i NEMADVOKAT - Danmarks Digitale Advokater. Jesper og hans kontor bistår årligt mange hundrede danskere med deres køb af fast ejendom. Jesper bidrager med et kapitel om køb af fast ejendom fra et juridisk perspektiv, med en kort gennemgang af hvad man skal være opmærksom på ved køb af fast ejendom, samt hvorfor et advokatforbehold er et fornuftigt valg for dig som køber af fast ejendom.

Kom i gang med ejendomsinvestering og lad dine penge arbejde for dig

Søren Buskbjerg

Anmeldelse af bogen fra Saxo.com

15PCT - Ejendomsinvestering

En af de bedste og mest forståelige bøger på markedet i dag om ejendomsinvestering. Den er velskrevet, informativ og brugbar. Det er tydeligt at mærke, at forfatteren Halfdann Timm har skrevet bogen på baggrund af personlige erfaringer, og derfor er der så meget mere vægt bag hans ord. Bogen giver konkrete tips og tricks, der er direkte anvendelige i den virkelige verden uden en kandidatgrad i økonomi.


5 / 5 Stjerner